Tel.:
China volledig droeg kogelklep fabrikant
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep in Oubei-Stad wordt gevestigd, Wenzhou, China, waar allerlei precisieballen, met inbegrip van hoogste ingang kan maken, de metaalzetel en V typen ballen. Voor deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, de controleklep van de Poortbol, vleugelklep, enz. Zeker kunnen wij hen door de speciale eisen van de klant ontwerpen.

Thuis ProductenTrunnion Mounted kogelkraan

Vermindert de brand Geteste Ontwerptap Opgezette Kogelklep Torsie in een nis zette diep de Verbinding van het Zetelstfe Lichaam

Vermindert de brand Geteste Ontwerptap Opgezette Kogelklep Torsie in een nis zette diep de Verbinding van het Zetelstfe Lichaam

  • Fire Tested Design Trunnion Mounted Ball Valve Reduces Torque Deep Recessed Seats TFE Body Seal
  • Fire Tested Design Trunnion Mounted Ball Valve Reduces Torque Deep Recessed Seats TFE Body Seal
 • Fire Tested Design Trunnion Mounted Ball Valve Reduces Torque Deep Recessed Seats TFE Body Seal

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: 中国
  Merknaam: GOLD TOP
  Certificering: API6D
  Modelnummer: Q41F

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Verpakking Details: HOUTEN DOOS
  Levertijd: 5~35days
  Levering vermogen: 100+pcs+25days
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: WCB、 A105、 LCB、 LF2、 CF8、 F304、 CF8M、 F316, ENZ. Aansluiting: RF BW SW ASME B16.5、 ASME B16.25
  Druk: 150lb~2500lbs standaard: API 6D&ASME B16.34
  Beschrijving van het product: Zij-opgezette kogelklep Versiering: NO.8 VERSIERING NO.5
  Het verbinden Beëindigen: ASME B16.5、 ASME B16.25
  Hoog licht:

  blowout proof stem ball valve

  ,

  fixed ball valve

  Dit is een tweedelig ontwerp met nodulair gietijzeren lichaam en staartstuk. Deze economische klep bevat veel van de premium ontwerpkenmerken die te vinden zijn in de WKM koolstofstaal 310C en 310D kogelkranen. Het is verkrijgbaar in de maten 1 "tot 4" x3 ".De aangeboden werkdrukken zijn 1.000, 1.500 en 2.000 psi. De maximale drukwaarden zijn 2000 psi, 1" tot 3 "x2" kleppen en 1500 psi voor de 3 "x3" en 4 "x3" kleppen. Deze klep wordt voornamelijk gebruikt in de olieveldmarkt, meestal gekozen voor de volgende toepassingen:

  • Productievleugelkleppen op gasputten met lage druk
  • Productie stroomlijnen
  • Productie verzamelsystemen voor water, olie en gas
  • Gas spuiten service
  • Tankbatterijen voor opslag of productie
  • Frac watertanks

  Tweedelige zwevende kogelkranen voldoen aan een breed scala aan toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende standaard- en optionele materialen en kunnen worden gespecificeerd in maten van 1/4 "tot 4" en drukwaarden van 150 en 600. De DynaSeal 310C 2-delig is ontworpen voor zware onderhoudsvrije prestaties en wordt meestal geselecteerd voor een verscheidenheid aan toepassingen in vrijwel elke branche.

  Door de industrie erkende drijvende kogelkleppen met flens en draadeind voor olieveld en industriële toepassingen met de volgende functies ingebouwd in elke klep

  Vergrendeling is standaard

  De klep kan worden vergrendeld in de open of gesloten positie.

  Positief vastgehouden stam

  De stengel is positief behouden. Het is ontworpen om stengeluitbarsting te voorkomen terwijl de klep in dienst is.

  Kleurgecodeerde werkdrukken

  De slotplaten zijn voorzien van een kleurcode, zodat snel drukwaarden kunnen worden vastgesteld.

  • 750/1000 psi: groen
  • 1500 psi: blauw
  • 2000 psi: rood

  Unidirectionele bal (optie)

  unidirectionele klepoptie biedt verlichting voor kleppen die mogelijk water bevatten dat is opgesloten in de lichaamsholte en vervolgens worden blootgesteld aan een tijdelijke bevriezing. Omdat deze optie is gebaseerd op een reliëfgat in de bal om de overdruk te ontlasten, wordt de klep gestempeld met een richtingstroompijl om er zeker van te zijn dat de kant van de bal met het gat stroomopwaarts is geïnstalleerd.

  Vuur getest ontwerp

  kogelkranen zijn gekwalificeerd onder API-norm 607. De diep geparkeerde stoel, vergrendeld in de steel en de body / staartstukontwerpen geven deze klep uitstekende, op het vuur geteste kenmerken.

  Superieur stamboekontwerp voorkomt stambeslag

  De steel is ontworpen met twee interne O-ringgroeven aan weerszijden van een ondiepe vetgroef. De bovenste O-ring is een weerafdichting terwijl de onderste O-ring de stamboring afdicht tegen het lijnmedium. De stempakking biedt een reserve-afdichting.

  De ondiepe groef tussen de O-ringen biedt drie voordelen:

  • Voorkomt stengelbeslag
  • Reduceert koppel
  • Biedt een ruimte voor smeervet dat tijdens montage in de fabriek wordt aangebracht

  TFE-afdichting

  Een TFE-huisafdichting bevindt zich tussen de schroefdraad van de lijnboring en het staartstuk en isoleert de schroefdraad van het lijnmedium.

  Diep verzonken zitplaatsen

  De stoel is verzonken in een diep bewerkte zak, die dient om de stoel aan alle kanten te omringen en te beschermen. Dit ontwerp elimineert koude stroming in de klepleiding waar deze kan worden beschadigd door de werking van de bal of het stromingsmedium. Het resultaat is een lange en verlengde levensduur.

  Seal pin-apparaat, standaard geleverd op 750 en 1000 psi; 2 ", 3" en 4 "(50 mm, 80 mm en 100 mm) gereduceerde poortkleppen

  Een secundaire afdichtpeninrichting voor het toepassen van sabotagedetectie wordt op deze kleppen verschaft. Ze zijn een populaire keuze voor productietankbatterijen waar tamperdetectie vaak vereist is.

  Tweedelige, geschroefde, van een lichaam geflenste eindklep is ontworpen om te voldoen aan of te overtreffen van de hedendaagse vereisten voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder olie en gas, chemische en petrochemische, raffinage en energieopwekking. WKM 310C2-kogelkranen bevatten de volgende standaardfuncties: ‡ 6L] HV LQ PP WKURXJK LQ PP [LQ PP & ODVV DQG & ODVV ‡ 5HGXFHG SRUW DYDLODEOH LQ LQ [LQ DQG LQ [LQ ‡ 'HVLJQHG DQG WHVWHG WR% ‡ $ GMXVWDEOH * UDSKLWH VWHP SDFNLQJ ‡ & DUERQ VWHHO DQG VWDLQOHVV VWHHO WULPV ‡, 62 6WHP DQG PRXQWLQJ SDG ‡ $ 3, ‡ $ QWL VWDWLF GHYLFH ‡ 'HHS SRFNHWHG UHFHVVHG VHDW ‡ & RQIRUPV WR 1 $ & (05, 62 voor zure service ‡) LUH WHVWHG WR $ 3, OPTIEKE FEATUREN Naast de vele standaardfuncties, kan de nieuwe WKM 310C2 op verzoek ook worden voorzien van de volgende opties en certificeringen: ‡ & (3 ('‡) XJLWLYH HPLVVLHV SHU, 62 ‡ 0HWDO VHDWV ‡ ([RWLF DEUR WULPV IRU PRUH GHPDQGLQJ DSSOLFDWLRQV

  Contactgegevens
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

  Contactpersoon: lisa

  Tel.: +8615258629266

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
  Tel.:86-577-86621729
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit volledig droeg kogelklep Leverancier. © 2017 - 2021 fbballvalve.com. All Rights Reserved.