Tel.:
China volledig droeg kogelklep fabrikant
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep in Oubei-Stad wordt gevestigd, Wenzhou, China, waar allerlei precisieballen, met inbegrip van hoogste ingang kan maken, de metaalzetel en V typen ballen. Voor deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, de controleklep van de Poortbol, vleugelklep, enz. Zeker kunnen wij hen door de speciale eisen van de klant ontwerpen.

Thuis Productenvolledig droeg kogelklep

Het drijven Hoogtepunt droeg De Stam API6D BS5351 van de Kogelklepdbb Uitbreiding het Betrouwbare Verzegelen

Het drijven Hoogtepunt droeg De Stam API6D BS5351 van de Kogelklepdbb Uitbreiding het Betrouwbare Verzegelen

  • Floating Full Bore Ball Valve DBB Extension Stem API6D BS5351 Reliable Sealing
  • Floating Full Bore Ball Valve DBB Extension Stem API6D BS5351 Reliable Sealing
  • Floating Full Bore Ball Valve DBB Extension Stem API6D BS5351 Reliable Sealing
 • Floating Full Bore Ball Valve DBB Extension Stem API6D BS5351 Reliable Sealing

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: 中国
  Merknaam: GOLD TOP
  Certificering: API6D

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
  Levertijd: 30 dagen
  Levering vermogen: 100+pcs+30 dagen
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Bouw: Brand-veilige/Antistatische/Volledige Haven standaard: API6D
  Brandbrandkast: API 607 Materialen: CF8M
  Face to face: B 16,10 Exploitant: Pneumatisch
  Hoog licht:

  full flow ball valve

  ,

  fb ball valve

  FULL&REDUCE DROEG DRIJVEND de stam API6D BS5351 van de KOGELKLEPdbb Uitbreiding het Betrouwbare verzegelen

   

  De hoogste gouden hoogste klep van de ingangskogelklep ffom, Moenda-Kleppen, wordt hoofdzakelijk gebruikt in pijpleiding en de industriesysteem en het heeft een hoogste ingang en een online onderhoudsfunctie. Het heeft heel wat voordelen zoals kleine vloeibare weerstand, eenvoudige structuur, klein volume, het lichtgewicht, betrouwbare saaling, gemak voor verrichting en open onderhoud, en sluit snel, evenals begint buigzaam en sluit.
   
  Het ééndelige lichaam wordt gebruikt voor het lichaam om voldoende sterkte en starheid onder maximum geschatte werkende druk te waarborgen. De interne delen van klep worden zorgvuldig ontworpen en geselecteerd om betrouwbaarheid onder allerlei exploitatievoorwaarde te verzekeren. Genoeg thckness van de margemuur en aanpassing van verbindingsbouten met hoge weerstand zijn geschikt voor klepmaitenance en voldoende hoeveelheid om de spanning te steunen van het door buizen leiden.
   
  Het zijn meeste verschil van gemeenschappelijke kogelklep is dat zijn onderhoud op pijplijn en zonder het demonteren van de pijplijn kan worden gemaakt. De achter ruimtezetelstructuur wordt goedgekeurd voor de zetel en het achtergedeelte van zetelpal is schuine hoek om accumulatie van onzuiverheid te verhinderen ruimte van zetel terug te beïnvloeden.
   
  Lage verrichtingstorsie: de hoogste kogelklep van de ingangsreeks heeft een tap opgezette bal, de waarvan oppervlakte wordt gemalen, opgepoetst en behandeld gezicht opgepoetst. De bal en de stam zijn geïntegreerd, is het glijdende lager geïnstalleerd op extern droeg zodat de wrijvingstraal klein is en de verrichtingstorsie is zeer laag.
   
  Noodsituatie die verzegelt: de gaten van de samenstellingsinjectie worden ontworpen en de kleppen van de samenstellingsinjectie zijn geïnstalleerd bij plaatsen van stam/GLB en lichaamssteun van zijklep. Wanneer het verzegelen van stam of zetel is beschadigd om lekkage te veroorzaken, kan de samenstelling worden gebruikt om tweede keer het verzegelen te doen. Een verborgen controleklep is geïnstalleerd in kant van elke klep van de samenstellingsinjectie om samenstelling te verhinderen wegens de actie van zendersubstantie weg te vloeien. De bovenkant van de klep van de samenstellingsinjectie is de schakelaar voor snelle verbinding met het kanon van de samenstellingsinjectie.
   
  Het betrouwbare verzegelen: zetel het verzegelen wordt gevormd door zetel het verzegelen en de component van de metaalpal. De zetelpal drijft axiaal en lage druk het verzegelen van klepzetel wordt bereikt door pre-druk van de lente. Bovendien wordt het zuigereffect van klepzetel redelijk ontworpen, dat hoge druk het verzegelen door de druk van werkend middel realiseerde en de onderschepping van pal realiseert om het verzegelen van het lichaam te vormen. De uitbreidings grafietring wordt ontworpen om het verzegelen op brandvoorwaarde te realiseren.
   
  Het dubbel block&bleed (DBB): wanneer de bal volledig open of dichte positie is, kan de zendersubstantie in centrumholte van lichaam door drainage en het leegmaken van apparaten worden vrijgegeven. Bovendien kan de over geladen druk in de centrumholte van klep aan lage drukeind door zelfhulpzetel worden vrijgegeven.
   
  Antistatisch en brand veilig ontwerp: het brandpreventieontwerp van klep voldoet aan het vereiste in API6FA/API607-norm en het ontwerp van antistatisch is met verordeningen in API6D en BS5351 in overeenstemming.
   
   
  Uitbreidingsstam: voor de ondergrondse geïnstalleerde klep, kan de stam worden verlengd en voor het gemak van verrichting kan de overeenkomstige de pijp en de drainageklep van de samenstellingsinjectie tot de bovenkant van klep worden uitgebreid.
   
  Diverse drijftypes: het hoogste stootkussen van klep dat volgens ISO 5211 wordt ontworpen, die voor verbinding en uitwisseling van diverse bestuurders geschikt is. De gemeenschappelijke drijftypes zijn etc. hand, elektro, pneumatisch.

  Contactgegevens
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

  Contactpersoon: lisa

  Tel.: +8615258629266

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
  Tel.:86-577-86621729
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit volledig droeg kogelklep Leverancier. © 2017 - 2021 fbballvalve.com. All Rights Reserved.