Tel.:
China volledig droeg kogelklep fabrikant
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep in Oubei-Stad wordt gevestigd, Wenzhou, China, waar allerlei precisieballen, met inbegrip van hoogste ingang kan maken, de metaalzetel en V typen ballen. Voor deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, de controleklep van de Poortbol, vleugelklep, enz. Zeker kunnen wij hen door de speciale eisen van de klant ontwerpen.

Thuis Productenvolledig droeg kogelklep

ISO 5211 van het de Slag uit Bewijs van de TapKogelklep de Stam Dubbele Gegoten Block&Bleed

ISO 5211 van het de Slag uit Bewijs van de TapKogelklep de Stam Dubbele Gegoten Block&Bleed

  • ISO 5211 Trunnion Ball Valve Blow Out Proof Stem Double Block&Bleed Cast
  • ISO 5211 Trunnion Ball Valve Blow Out Proof Stem Double Block&Bleed Cast
 • ISO 5211 Trunnion Ball Valve Blow Out Proof Stem Double Block&Bleed Cast

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: 中国
  Merknaam: GOLD TOP
  Certificering: API6D

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
  Levertijd: 30 dagen
  Levering vermogen: 100+pcs+30 dagen
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Bouw: Brand-veilige/Antistatische/Volledige Haven standaard: API6D
  Brandbrandkast: API 607 Materialen: WCB
  Face to face: B 16,10 Exploitant: Pneumatisch
  Hoog licht:

  full flow ball valve

  ,

  fb ball valve

  Van het de Uitbarstingsbewijs van ISO 5211 het de stamdubbel block&bleed (DBB) Gegoten TapKogelklep

   

  1.Blow-uit bewijsstam
  Voor het verhinderen van de stam te vliegen van het resulteren in het abnormale toenemen van de binnendruk van klep, wordt de schouder bevestigd bij het lagere deel van de stam. Bovendien om lekkage als gevolg van doorsmelting van verpakkingsreeks van de stam in een brand te verhinderen, wordt het duwlager geplaatst bij de contactpositie van de schouder bij lager deel van het stam en kleplichaam. Aldus wordt een omgekeerde verbindingszetel gevormd die lekkage zal verhinderen en ongeval zal vermijden.

  2.Key slot
  De sloten kunnen worden gebruikt om de handklep te sluiten wanneer het volledig open of gesloten is om non-working personeel te verhinderen het handvat te trekken dat in misoperation van klep kan resulteren. Het kan ook vermijden openings of sluitend van klep als gevolg van de schok van pijpleidingen of onvoorspelbare factoren die een ongeval kunnen veroorzaken. Voor werkende pijpleidingen zoals brandbare en explosieve olie, gas en chemisch middel, of voor de plaats van gebiedsleidingen, is het sluitmechanisme vooral nuttig.

  3.Anti-brand veilig ontwerp
  Wanneer de tapkogelklep normaal wordt gebruikt, zijn zijn verzegeld die door zetel en baloppervlakte, de zetelpal door O-ring wordt verzegeld en het lichaam, dit het zachte verzegelde en betrouwbare verzegelen. Wanneer de zetel en de O-ring worden gebrand, zullen de het zetelpal en lichaam door uitgebreid grafiet worden verzegeld. Aldus het veilige doel van de handelings anti-brand.

  4.Anti-statisch apparaat
  om wrijving onder bal, stam en PTFE die statische elektriciteit produceert die combustibles en de explosieven kan aansteken die een ongeval veroorzaken, in deze kogelklep te verhinderen, wordt de statisch-geleidingslente geplaatst tussen de stam en de bal, de stam en het lichaam. Aldus wordt de statische elektriciteit geleid aan grond en de systeemveiligheid wordt beveiligd.

  5.Free lekkage van lichaam Verzegelde bouw
  De verbindingsdiepositie van kleplichaam en bonnet is dubbel door pakking en O-ring wordt verzegeld, op deze basis, dergelijke factoren zoals brand, op hoge temperatuur, schok en het ongelijke openen of sluiten van de torsie allen veroorzaken externe lekkage afschuinen.

  6. Het dubbel block&bleed (DBB)
  Wanneer de bal volledig open of dichte positie is, kan de zendersubstantie in centrumholte van lichaam door drainage en het leegmaken van apparaten worden vrijgegeven. Bovendien kan de over geladen druk in de centrumholte van klep aan lage drukeind door zelfhulpzetel worden vrijgegeven.

  7.Emergency het verzegelen
  De gaten van de samenstellingsinjectie worden ontworpen en de kleppen van de samenstellingsinjectie zijn geïnstalleerd bij plaatsen van stam/GLB en lichaamssteun van zijklep. Wanneer het verzegelen van stam of zetel is beschadigd om lekkage te veroorzaken, kan de samenstelling worden gebruikt om tweede keer het verzegelen te doen. Een verborgen controleklep is geïnstalleerd in kant van elke klep van de samenstellingsinjectie om samenstelling te verhinderen wegens de actie van zendersubstantie weg te vloeien. De bovenkant van de klep van de samenstellingsinjectie is de schakelaar voor snelle verbinding met het kanon van de samenstellingsinjectie.

  8.Automatic de hulp van de lichaamsholte
  Wanneer de lichaamsdruk die V.N.-normaal als onstabiele factor uitgaat, de stroomafwaartse zetel van de tapkogelklep door unnormal druk, en de versie zal worden geduwd de V.N.-normaal druk automatisch, beschadigt het niet aan het verzegelen van stroomopwaartse zetel.

  9.Various drijftypes
  Het hoogste die stootkussen van klep volgens ISO 5211 wordt ontworpen, die voor verbinding en uitwisseling van diverse bestuurders geschikt is. De gemeenschappelijke drijftypes zijn hand, elektro, pneumatisch en pneumatisch/hydraulisch.

  ISO 5211 van het de Slag uit Bewijs van de TapKogelklep de Stam Dubbele Gegoten Block&Bleed 0

  Contactgegevens
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

  Contactpersoon: lisa

  Tel.: +8615258629266

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
  Tel.:86-577-86621729
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit volledig droeg kogelklep Leverancier. © 2017 - 2021 fbballvalve.com. All Rights Reserved.