Tel.:
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep in Oubei-Stad wordt gevestigd, Wenzhou, China, waar allerlei precisieballen, met inbegrip van hoogste ingang kan maken, de metaalzetel en V typen ballen. Voor deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, de controleklep van de Poortbol, vleugelklep, enz. Zeker kunnen wij hen door de speciale eisen van de klant ontwerpen.

Thuis ProductenTrunnion Mounted kogelkraan

API6D tap Opgezette Kogelklep met A105-Lichaam of Wcb-Lichaam r-Ptfe Seat 150lb 300lb

API6D tap Opgezette Kogelklep met A105-Lichaam of Wcb-Lichaam r-Ptfe Seat 150lb 300lb

  • API6D tap Opgezette Kogelklep met A105-Lichaam of Wcb-Lichaam r-Ptfe Seat 150lb 300lb
  • API6D tap Opgezette Kogelklep met A105-Lichaam of Wcb-Lichaam r-Ptfe Seat 150lb 300lb
API6D tap Opgezette Kogelklep met A105-Lichaam of Wcb-Lichaam r-Ptfe Seat 150lb 300lb
Productdetails:
Plaats van herkomst: 中国
Merknaam: GOLD TOP
Certificering: API6D
Modelnummer: Q41F
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: HOUTEN DOOS
Levertijd: 5~35days
Levering vermogen: 100+pcs+25days
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: WCB、 A105、 LCB、 LF2、 CF8、 F304、 CF8M、 F316, ENZ. Aansluiting: RF BW SW ASME B16.5、 ASME B16.25
Druk: 150lb~2500lbs standaard: API 6D&ASME B16.34
Beschrijving van het product: Zij-opgezette kogelklep Versiering: NO.8 VERSIERING NO.5
Het verbinden Beëindigen: ASME B16.5、 ASME B16.25
Hoog licht:

Drie weg kogelkraan

,

Vaste Kogelklep

API6D tap opgezette kogelklep met A105-LICHAAM OF WCB-LICHAAM r-PTFE SEAT 150LB 300LB

 

Prodctdetails

GEGOTEN TAPKOGELKLEP
 

1.Blow-uit bewijsstam

 
Voor het verhinderen van de stam te vliegen van het resulteren in het abnormale toenemen van de binnendruk van klep, wordt de schouder bevestigd bij het lagere deel van de stam. Bovendien om lekkage als gevolg van doorsmelting van verpakkingsreeks van de stam in een brand te verhinderen, wordt het duwlager geplaatst bij de contactpositie van de schouder bij lager deel van het stam en kleplichaam. Aldus wordt een omgekeerde verbindingszetel gevormd die lekkage zal verhinderen en ongeval zal vermijden.
 

2.Key slot

 
De sloten kunnen worden gebruikt om de handklep te sluiten wanneer het volledig open of gesloten is om non-working personeel te verhinderen het handvat te trekken dat in misoperation van klep kan resulteren. Het kan ook vermijden openings of sluitend van klep als gevolg van de schok van pijpleidingen of onvoorspelbare factoren die een ongeval kunnen veroorzaken. Voor werkende pijpleidingen zoals brandbare en explosieve olie, gas en chemisch middel, of voor de plaats van gebiedsleidingen, is het sluitmechanisme vooral nuttig.
 

3.Anti-brand veilig ontwerp

 
Wanneer de tapkogelklep normaal wordt gebruikt, zijn zijn verzegeld die door zetel en baloppervlakte, de zetelpal door O-ring wordt verzegeld en het lichaam, dit het zachte verzegelde en betrouwbare verzegelen. Wanneer de zetel en de O-ring worden gebrand, zullen de het zetelpal en lichaam door uitgebreid grafiet worden verzegeld. Aldus het veilige doel van de handelings anti-brand.
 

4.Anti-statisch apparaat

 
om wrijving onder bal, stam en PTFE die statische elektriciteit produceert die combustibles en de explosieven kan aansteken die een ongeval veroorzaken, in deze kogelklep te verhinderen, wordt de statisch-geleidingslente geplaatst tussen de stam en de bal, de stam en het lichaam. Aldus wordt de statische elektriciteit geleid aan grond en de systeemveiligheid wordt beveiligd.
 

5.Free lekkage van lichaam Verzegelde bouw

 
De verbindingsdiepositie van kleplichaam en bonnet is dubbel door pakking en O-ring wordt verzegeld, op deze basis, dergelijke factoren zoals brand, op hoge temperatuur, veroorzaakt de schok en ongelijk openend of sluitend van de torsie al can��t externe lekkage.
 

6. Het dubbel block&bleed (DBB)

 
Wanneer de bal volledig open of dichte positie is, kan de zendersubstantie in centrumholte van lichaam door drainage en het leegmaken van apparaten worden vrijgegeven. Bovendien kan de over geladen druk in de centrumholte van klep aan lage drukeind door zelfhulpzetel worden vrijgegeven.
 

7.Emergency het verzegelen

 
De gaten van de samenstellingsinjectie worden ontworpen en de kleppen van de samenstellingsinjectie zijn geïnstalleerd bij plaatsen van stam/GLB en lichaamssteun van zijklep. Wanneer het verzegelen van stam of zetel is beschadigd om lekkage te veroorzaken, kan de samenstelling worden gebruikt om tweede keer het verzegelen te doen. Een verborgen controleklep is geïnstalleerd in kant van elke klep van de samenstellingsinjectie om samenstelling te verhinderen wegens de actie van zendersubstantie weg te vloeien. De bovenkant van de klep van de samenstellingsinjectie is de schakelaar voor snelle verbinding met het kanon van de samenstellingsinjectie.
 

8.Automatic de hulp van de lichaamsholte

 
Wanneer de lichaamsdruk die V.N.-normaal als onstabiele factor uitgaat, de stroomafwaartse zetel van de tapkogelklep door unnormal druk, en de versie zal worden geduwd de V.N.-normaal druk automatisch, beschadigt het niet aan het verzegelen van stroomopwaartse zetel.
 

9.Various drijftypes

 
Het hoogste die stootkussen van klep volgens ISO 5211 wordt ontworpen, die voor verbinding en uitwisseling van diverse bestuurders geschikt is. De gemeenschappelijke drijftypes zijn hand, elektro, pneumatisch en pneumatisch/hydraulisch.
 

 

Technische parameters en kenmerken:

Producttype Schakelaarklep
Productomschrijving Zij-opgezette vaste kogelklep
Model Q47F vaste kogelklep
Nominale diameter NPS 2~NPS 56
Werkende temperatuur -46℃~121℃
Werkende druk KLASSE 150~CLASS 2500
Materiaal WCB, A105, LCB, LF2, CF8, F304, CF8M, F316, ENZ.
Ontwerpnorm API 6D, ISO 17292
Structurele lengte ASME B16.10
Verbindend eind ASME B16.5, ASME B16.25
Testnorm API 598, API 6D
Verrichtingsmethode Handvat, worm, motor-aandrijving eenheid, pneumatische aandrijvingseenheid
Toepassingsgebieden Water, aardolie en aardgas
Andere opmerkingen 1 Een sluitenapparaat wordt verstrekt om misoperation van klep te verhinderen.
Andere opmerkingen 2 Flyout van de klepstam het ontwerp van de preventiestructuur, die ongeval te verhinderen toe te schrijven aan flyout van klepstam door abnormaal onder druk zetten in de kamer wordt veroorzaakt
Andere opmerkingen 3 Vuurvast en antistatisch ontwerp
Andere opmerkingen 4 De klepstam en de klepzetel zijn uitgerust met een injectiesysteem.
Andere opmerkingen 5 Van DBB (dubbel blok en aftappen) de functie
Andere opmerkingen 6 Volledig droeg van klep geschikt voor het pigging, van kleine stroomweerstand en hoge stroomcapaciteit

 

API6D tap Opgezette Kogelklep met A105-Lichaam of Wcb-Lichaam r-Ptfe Seat 150lb 300lb 0

Contactgegevens
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613758447235

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Tel.:86-577-86621729
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit volledig droeg kogelklep Leverancier. © 2017 - 2021 fbballvalve.com. All Rights Reserved.