Tel.:
China volledig droeg kogelklep fabrikant
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep in Oubei-Stad wordt gevestigd, Wenzhou, China, waar allerlei precisieballen, met inbegrip van hoogste ingang kan maken, de metaalzetel en V typen ballen. Voor deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, de controleklep van de Poortbol, vleugelklep, enz. Zeker kunnen wij hen door de speciale eisen van de klant ontwerpen.

Thuis ProductenDe Bolklep van BS 1873

Geschroefte ASTM een 217 de Bolklep van BS 1873, Os&Y-de Klasse 150# ~ 2500# van de Bolklep

Geschroefte ASTM een 217 de Bolklep van BS 1873, Os&Y-de Klasse 150# ~ 2500# van de Bolklep

  • Screwed ASTM A 217 BS 1873 Globe Valve , Os&Y Globe Valve Class 150# ~ 2500#
  • Screwed ASTM A 217 BS 1873 Globe Valve , Os&Y Globe Valve Class 150# ~ 2500#
 • Screwed ASTM A 217 BS 1873 Globe Valve , Os&Y Globe Valve Class 150# ~ 2500#

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: 中国
  Merknaam: GOLD TOP
  Certificering: BS1873

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 stk
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
  Levertijd: 30 DAGEN
  Levering vermogen: 100+pcs+30 dagen
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Szize: 2“ - 48“ Eindverbinding: Van een flens voorzien/BW
  VERRICHTING: Handwiel/Toestel/Elektro/Pneumatisch/Hydraulisch Calss: 150# ~ 2500#
  Versiering: Koolstof/Roestvrij staal Ontwerp en Productienorm: BS1873
  Hoog licht:

  flanged globe valve

  ,

  rising stem globe valve

  Geschroefte ASTM een 217 de Bolklep van BS 1873, Os&Y-de Klasse 150# ~ 2500# van de Bolklep
   
  Bolkleppen
   
  API 6DThe de bolklep omvat een opening in het lichaam wordt geplaatst waardoor de vloeistof die vloeit. Een schijf op het eind van de as wordt gevestigd wordt gebouwd om zich binnen en uit langs de as van de opening te bewegen die. Wanneer de schijf om in de opening wordt bewogen te zitten wordt de stroomweg afgesloten. De stroomweg wordt progressief verhoogd aangezien de schijf van de opening wordt verwijderd. De oppervlakte van de opening (zetel) is over het algemeen techniek aangezien een vervangbaar die punt van erosie bestand materiaal wordt gemaakt met een opgepoetste oppervlakte eindigt. De schijf kan met een zachte zetel worden gepast als afgesloten strak wordt vereist. Voor datatransportbesturingplichten wordt de schijf voorzien van een gebouwde vorm vaak met een de contouren aangegeven van rok.

  Voor manueel in werking gestelde kleppen de geschroefte as zodat de omwenteling van het handvat binnen de schijf en uit beweegt. Voor aangedreven controlekleppen wordt de as bewogen binnen en uit gebruikend lineaire actuator die pneumatisch, hydraulisch of elektrisch kan zijn.

  De vloeibare stroomweg door bolkleppen is dusdanig dat er normaal een hoog vloeibaar hoofdverlies door de klep is. Het gealigneerde lichaamsontwerp heeft het hoogste hoofdverlies, heeft het het lichaamsontwerp van het hoekpatroon een lager hoofdverlies. Er zijn bepaalde ontwerpen van bolkleppen die zijn gebouwd om lage hoofdverlieskenmerken te hebben. (Ref-de kleppen van de Dynamische besturingselementenpatroon). De bolkleppen worden geleverd in grootte van 3mm droegen door 400mm en kunnen worden gebruikt, het beperken bij druk tot barg rangschikken 450. Afhankelijk van de verzegelende systemen kunnen de kleppen bij temperaturen tot 600 oC worden gebruikt.
  Wij bieden een volledige waaier van bolkleppen in aan een verscheidenheid van grootte, drukclassificaties en materialen.

  De bolkleppen zijn lineaire motiekleppen met rond gemaakte organismen, waaruit hun naam wordt afgeleid. Wanneer de bolkleppen open zijn, vloeit de vloeistof door de ruimte tussen de rand van de schijf en de zetel. Deze kleppen worden wijd gebruikt in de industrie als volledig open of volledig gesloten on/off klep, maar zij kunnen voor throttling worden gebruikt zolang de fijne aanpassingen niet worden vereist. De bolkleppen zijn daarom ideaal om de stroom van gassen zoals stoom te controleren. De wijzigingen aan het stop en zetelprofiel zullen voor nauwkeurigere throttling toestaan, en in hun meest geraffineerde vorm zijn controlekleppen.

  De bolkleppen verstrekken de volgende voordelen: zij bieden afgesloten positief of throttling en controle aan en hebben hoge drukgrenzen. Zij plakken niet wanneer gesloten voor een periode en lijden niet aan het blokkeren als sommige poortkleppen wanneer onderwerp aan temperatuurschommeling. Hun hoofdnadeel is dat hun stroomkenmerken significante drukdaling veroorzaken.
   
  Zijnd een lineaire verrichting, en vereisend een lage werkende kracht om te openen, kunnen de bolkleppen gemakkelijk voor verre verrichting worden aangedreven. De bolkleppen kunnen door recht zijn, hoek of schuin patroon. het schuine patroon verhoogt de stroomcoëfficiënt om de drukdaling te verminderen.
   
  Wanneer het selecteren van een bolklep, is het belangrijk nadenken in werking stellend temperatuur en druk, media eigenschappen, stroomvereisten, plichtsvereisten, fysieke beperkingen en geschiktheid voor het milieu. Wanneer het installeren is het essentieel om ervoor te zorgen dat de klep wordt geplaatst zodat de stroom van de bodem van de klep tot de bovenkant is.
   
  Ten gevolge van onze enorme productiefaciliteit, hebben wij een enorme serie van Bolklep kunnen verstrekken. Deze producten worden ontwikkeld met uiterste precisie door van hoogwaardig basismateriaal onder de strikte supervisie van well-qualified deskundigen gebruik te maken. Verder, gebruiken wij recentste machines en geavanceerde technieken in het productieproces om ons volledig gamma te vervaardigen. om aan de diverse behoeften van onze geachte cliënten te voldoen, bieden wij ons gamma in diverse specificaties aan.
   
   
  Geschroefte ASTM een 217 de Bolklep van BS 1873, Os&Y-de Klasse 150# ~ 2500# van de Bolklep 0
   
  Bouw
  Vastgeboute bonnet, O.S. & Y., Backseated
  Schroeven-in verbinding-gelaste bonnet, O.S. & Y.,
  Backseated
  De bonnet van de drukverbinding, O.S. & Y., Backseated
   
  Normen
  BS 5352 ASME B16.34
  API 6A P.E.D.
   
  Andere details:
  • De gevolgensluiting door een stop met een vlakke of convexe bodem verminderde op een passende horizontale die zetel in het centrum van de klep wordt gevestigd
  • Gebruikt voor de aan-uit- dienst
  • Handvatten throttling verrichtingen
  Ontwerpbeschrijving:
  • API 603 Ontwerp voor 150 pond & 300 pond
  • API 600 Ontwerp
  • Buitenschroef en juk
  • Vastgeboute bonnet (de bonnet van de drukverbinding voor 1500 pond)
  • Jukintegraal met bonnet
  • Losse schijf
  • Vernieuwbare zetelringen
  • Toenemend stam en handwiel
  • In werking gesteld toestel
  • Beschikbaar met actuator
  Materiaal:
  • ASTM a-216 Gr. WCB
  • ASTM a-217 Gr. WC6
  • ASTM a-352 Gr. LCB
  • ASTM a-351 Gr. CF8
  • ASTM a-351 Gr. CF8M
  • ASTM a-351 Gr. CF3M
  • Andere materialen op het verzoek van de klant
   
  Geschroefte ASTM een 217 de Bolklep van BS 1873, Os&Y-de Klasse 150# ~ 2500# van de Bolklep 1

  Contactgegevens
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

  Contactpersoon: sales

  Tel.: +8613758447235

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Andere Producten
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
  Tel.:86-577-86621729
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit volledig droeg kogelklep Leverancier. © 2017 - 2020 fbballvalve.com. All Rights Reserved.