Tel.:
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep in Oubei-Stad wordt gevestigd, Wenzhou, China, waar allerlei precisieballen, met inbegrip van hoogste ingang kan maken, de metaalzetel en V typen ballen. Voor deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, de controleklep van de Poortbol, vleugelklep, enz. Zeker kunnen wij hen door de speciale eisen van de klant ontwerpen.

Thuis

Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Een paar woorden over ons
China Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD Bedrijfsprofiel
China Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD Bedrijfsprofiel
China Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD Bedrijfsprofiel
China Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD Bedrijfsprofiel
China Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep werd in 2004.It opgericht in de Industriezone van Heyi, Oubei-Stad, Wenzhou, China wordt gevestigd, waar de de Pomp & de Klepgeboortestad van China is. Wij hebben meer dan één honderd empolyees, met inbegrip van 4 ingenieurs, QC 5 en QA.And wij een professinal machinaal bewerkend workshop hebben. Op deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, hoogste ingang, metaalzetel, poortklep, bolklep, controleklep, vleugelklep en ander product die acc aan klant, enz. vereist. _zeker wij kunnen ont*werpen hen door klant speciaal vereiste.

 

Het materiaal is afkomstig van Kwaliteit Erkende leveranciers rond de wereld

De gouden Hoogste Klep beveelt sterke het kopen macht, die het toegang tot meest beroemde de klepfabrikanten van de wereld geven aan redelijke prijzen. Wij hebben reputatie voor wereldwijd het kunnen aan bronmateriaal ontwikkeld.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Agent

Verkoper

Merken : Gouden hoogste klep

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

1993

De Klep van WenZhouglodop werd opgericht.

Een fabriek van 1000 ㎡ (in Xinhe-straat, Oubei-Stad wordt) gevestigd werd gebouwd en werd gezet in productie die

 

1998

De overgegaane ISO9001-Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem

 

2005

Erkend als een high-tech onderneming in WenZhou

Verwierf het de Invoer en de Uitvoercertificaat van de Ondernemingskwalificatie van de Volksrepubliek China

Overgegaane Amerikaanse API 6D van het Aardolieinstituut productcertificatie

 

2008

De overgegaane Ce-certificatie van TUV Company, verkreeg de kwalificatie van het ingaan van de Europese Gemeenschapmarkt

 

2010

Een nieuwe die fabriek van 1500 ㎡ (in Heyi Steet Oubei wordt) gevestigd werd gebouwd en werd gezet in productie

 

 

2012

De verkregen Erkenning van het Metingsbeheersysteem

 

2016

De hoop van nieuwe geavanceerde facality werd gezet in prudtion

bedrijfsdiensten

De gouden Hoogste Industriële Kleppen vervaardigt kleppen en dat waarom het technische bureau aan de behoeften van zijn klanten kan aanpassen. Een bewijs van dat is de bouw van op maat gemaakte kleppen volgens klantenvereisten, die verrichtingsapparaten designing tot 10 meter snakt.

De klepberekeningen combineren eindige elementen met de ontwerpcodes ASME en API, die kunnen om onder tonen verzoekt om zijn ontwerpen door de metingstests van de spanningsmaat.

 

De gouden Hoogste Industriële Kleppen heeft gieterijen gespecialiseerd in klepafgietsel. De metaal gebruikte materialen zijn gietijzer, koolstofstaal, laag legeringsstaal, roestvrij staal, nikkel en koper.

Het zijn altijd bij het front van technologie, de Industriële Kleppen van FEVISA heeft de hulpmiddelen van de overzichtsproductie.

 

Onze lassenwerken, met inbegrip van de bekleding van de Lasstorting, onderschreven=worden= door procedures volgens ASME IX. More and more geïmpliceerd en geconcentreerd in R&D&i, Gouden Hoogste Industriële Kleppen heeft een veelbelovende toekomst.

Bedrijfteam

Wij hebben twee ingenieurs om de technische problemen。 op te lossen van de gastTegelijkertijd, hebben wij 50 workshopcollega's die de producten in de eerste keer kunnen verwerken en de beste delivry tijd geven. Voor de qulitycontrole, hebben wij drie mensen om qulity vóór het goederenschip aan onze klant te controleren.

Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Tel.:86-577-86621729
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit volledig droeg kogelklep Leverancier. © 2017 - 2022 fbballvalve.com. All Rights Reserved.