Tel.:
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

De gouden hoogste die klep in Oubei-Stad wordt gevestigd, Wenzhou, China, waar allerlei precisieballen, met inbegrip van hoogste ingang kan maken, de metaalzetel en V typen ballen. Voor deze basis, ons producten gamma van het drijven, tap, de controleklep van de Poortbol, vleugelklep, enz. Zeker kunnen wij hen door de speciale eisen van de klant ontwerpen.

Thuis

Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD Fabrieksreis

 • lopende band

  De Goldtopklep werd opgericht in 1998, en heeft zes dochterondernemingen, nu vele bureaus overzee en een verkoopnetwerk in heel China. _het hebben een totaal land gebied van 21.000 m2, over 50 werknemer en een jaarlijks productie productiecapaciteit van 32.000 t. Goldtop klep maken algemeen regeling voor de vraag tussen elk fabriek en elk markt door ERP systeem, en hebben een machinaal be*werken centrum met meer dan 400 reeks van machinaal be*werken materiaal en metaal thermische behandeling materiaal van goed kwaliteit zoals numeriek-controleren machine werktuigmachine, numeriek-controleren boring-malen machine, voor algemeen gebruik machine werktuigmachine, groot verticaal draaibank, sferisch draaibank, enz., divers test methode voor chemisch samenstelling analyse, mechanisch bezit test en UT, MT, PT niet-destructief onderzoek van materiaal, test materiaal zoals bureau type spectrograaf, materieel effect meetapparaat, draagbaar hardheid (Brinell) meetapparaat, De spectrale analysator van PMI, die diktemaat, de ultrasone maat van de muurdikte, vuurvaste testapparaten met Lloyds-certificatie, ultralow temperatuur en proefsysteem op hoge temperatuur, torsieproefsysteem, lekkageproefsysteem bij lage temperatuur met een laag bedekken, enz., om de productkwaliteit effectief te controleren. De Goldtopklep is geëerd met veelvoudige nationale nieuwe technische octrooien voor de ontwikkeling van klep van de de verbindingsstop van het druksaldo de harde, de zelfsmerende harde klep, flexibele/hard dubbele van de verbindingsmodder klep van de verbindingsstop, kogelklep voor vervoer over lange afstand, stopklep voor vervoer over lange afstand, klep voor varkenslanceerinrichting en ontvanger, enz.

   

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD fabriek productielijn 0

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD fabriek productielijn 1

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD fabriek productielijn 2

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD fabriek productielijn 3

   

Contactgegevens
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Contactpersoon: Mr. Jerry Li

Tel.: 86-13758447235

Fax: 86-577-86631026

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Tel.:86-577-86621729
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit volledig droeg kogelklep Leverancier. © 2017 - 2022 fbballvalve.com. All Rights Reserved.